Blog

Agenda’s

Agenda’s

Uit Engeland zijn zojuist de nieuwe agenda’s bezorgd. Wat een snoepjes! Met leuke plaatjes er in. Een week op twee bladzijde’s en handige lijstjes. Past mooi in de handtas (11 x 15,5 cm). De meeste zijn al besteld, naar we hebben er nog een paar over! (klik)

Coronatijd

Coronatijd

Anke gebruikte de Coronatijd om mooie voorbeelden te maken voor haar workshops. Als officiële ‘Teatcher’ van Westalee kun je dat wel aan haar overlaten. En die kleuren…….daar waren we meteen verliefd op. Dit kun je dus maken met de rulers van Westalee. Het gaat dan dus om het doorquilten op je eigen naaimachine.

Leerzaam dagje

Leerzaam dagje

Vandaag was de workshop Werken met Westalee Rulers van officieel ‘Westalee Teatcher’ Anke de Haan. Onder haar leiding maakten de dames een hele stapel miniquiltjes met deze mallen. Anke had heel wat leuke voorbeelden mee. Het koste moeite even te pauzeren voor een gezellige lunch geserveerd door John. Want je kunt haast niet stoppen als… View more

Kleuren en borduren

Kleuren en borduren

Vandaag was er weer zo’n gezellige workshop! De Country Garden workshop van Jeltje van 100 rozen. De dames leerden voor de lunch te werken met Derwent textiel kleurpotloden. Na de lunch werd er geborduurd. Wat een leuke combinatie is dat!Morgen hebben we nog zo’n groep……wat is het toch heerlijk in een quiltwinkel te werken!

Zefgemaakt

Zefgemaakt

Een paar weken geleden gaf Wilma Bruins-Jorna een workshop ‘Manden Maken’ in onze winkel. Op de dag zelf maak je een klein mandje. Met de opgedane kennis maakte deze klant thuis een hele tas! geweldig…..Wat is die leuk geworden.

Buitenkansje!

Buitenkansje!

Zin in een gezellige workshop van Betty Prins? Er is op het nippertje een afzegging voor deze Superleuke workshop Frans Bloementuintje. Wanneer?……..Aanstaande donderdag 14 oktober om 10:30. Je maakt een gezellig bloementuintje en Betty houdt aan het einde nog een kleine Show & Tell. Lees meer op onze website: https://quiltstudiohetgooi.com/franse-bloementuintje…/

Sampler

Sampler

Het was een drukke dag vandaag. In de lesruimte gaf Laura Strating-Janssens de één na laatste les Sampler op de Naaimachine. In zes hele dagen maken de deelneemsters deze Sampler uit het boek van Hanne Vibeke de Koning. Dit is de quilt van Petra. We hebben trouwens nog een paar patronen boeken die voor het… View more

Eigen idee

Eigen idee

Zo leuk als klanten zelf aan het ontwerpen gaan. Ze koos blokken uit bestaande quiltpatronen en maakte er zelf een nieuw patron van. Haar tip: niet alles van te voren willen tekenen, maar gewoon doen en laten groeien. Nou dat is super gelukt!

Jane Austen

Jane Austen

Een van onze klanten heeft haar Jane Austen quilt bijna af. Maar ze had niet echt zin in al die piepkleine droppen als rand. En dus zochten we er een mooie borderstof voor uit. Prachtige deze Dutch Heritage stof er bij…Veel plezier bij het afmaken.

Verrassing

Verrassing

Voor ons is het ook vaak weer afwachten wat er uit de dozen komt die het witte busje bezorgt. Tuurlijk….we hebben de stofjes zelf ingekocht. Maar dat is vaak al lang geleden. Zo waren deze schattige lapjes met vlindertjes, vogeltjes, flessen, lettertjes en bloemen van Wilmington een superleuke verrassing! (klik)

Wat een verschil!

Wat een verschil!

Annelies maakte deze Green Tea and Sweet Beans quilt van Jen Kingwell helemaal in haar eigen favoriete kleuren.Zoek hem maar eens op….wat een verschil! Wij zochten er een mooie William Morris Backing (klik) bij uit, en een border van Barbara Brackman (klik). Ze gaat hem machinaal laten doorquilten bij Marlies de Kwaasteniet. We zijn heel… View more

nl_NLDutch