Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Kerstboompjes…….

Renske had deze gezellige kerstboompjes quilt mee naar de winkel. Samen met de mooie sterrenquilt in wording. Daar gaan je vingers toch van jeuken! Wil je ook zo'n kerstboompjesquilt maken maar heb je niet zoveel verschillende stofjes in huis? We hebben speciale snoepdoosjes voor deze quilt gemaakt met maar liefst 18 verschillende kleine lapjes... Je vindt ze in onze webshop bij 'Stofpakketjes' (klik).

Renske had deze gezellige kerstboompjes quilt mee naar de winkel. Samen met de mooie sterrenquilt in wording. Daar gaan je vingers toch van jeuken! Wil je ook zo’n kerstboompjesquilt maken maar heb je niet zoveel verschillende stofjes in huis? We hebben speciale snoepdoosjes voor deze quilt gemaakt met maar liefst 18 verschillende kleine lapjes… Je vindt ze in onze webshop bij ‘Stofpakketjes’ (klik).

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.