Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Nieuwe logé

We hebben een nieuw logé in de winkel. Het is de 'Where We Love is Home' quilt van Anni Downs voor Hatched and Patched. Hij is gemaakt door Mary, van wie we wel vaker quilts in de winkel hebben. deze quilt blijf je naar kijken.....wat een schattige plaatjes. En wat een leuke stofjes heeft ze gebruik. Echt weer genieten.... En wil je hem ook maken? Bestel dan het patroon in onze webshop (klik)

We hebben een nieuw logé in de winkel. Het is de ‘Where We Love is Home’ quilt van Anni Downs voor Hatched and Patched. Hij is gemaakt door Mary, van wie we wel vaker quilts in de winkel hebben. deze quilt blijf je naar kijken…..wat een schattige plaatjes. En wat een leuke stofjes heeft ze gebruik. Echt weer genieten…. En wil je hem ook maken? Bestel dan het patroon in onze webshop (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.