Vandaag besteld, morgen verzonden

Quiltstudio Het Gooi

Workshop

Vanochtend was er voor het eerst dit jaar weer een workshop! Wat heerlijk die gezelligheid in de lesruimte. Er werd met de hand gewerkt aan het 'Ronde Vormen' kussen van Tonny. Sommige cursisten kwamen zelfs uit de buurt van Enschede vandaan...... We zijn vereerd.... Ook deze workshop volgen? Er zijn nog een paar plekjes vrij voor woensdag 22 september en eentje voor vrijdag 20 augustus (klik)

Vanochtend was er voor het eerst dit jaar weer een workshop! Wat heerlijk die gezelligheid in de lesruimte. Er werd met de hand gewerkt aan het ‘Ronde Vormen’ kussen van Tonny. Sommige cursisten kwamen zelfs uit de buurt van Enschede vandaan…… We zijn vereerd…. Ook deze workshop volgen? Er zijn nog een paar plekjes vrij voor woensdag 22 september en eentje voor vrijdag 20 augustus (klik)

Nieuwsbrief Quilt Studio het Gooi

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief! Dit is dé manier om op de hoogte te blijven van alle nieuwe workshops en leuke events die we organiseren. De frequentie van de nieuwsbrief is zo'n één maal in de week tot één maal in de twee weken.